Аметист


2
м.Олександрія
Дата: 30.10.2010
Відео матчу
УкрАгроКом


5
с.Головківка
Стадіон: "Головківський"
 
В ПФЛ відбулася нарада за участю представників аматорських команд

Сьогодні в конференц-залі Професіональної футбольної ліги відбулася нарада, темою якої стало отримання атестату на право участі у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед команд клубів ПФЛ сезону 2011-2012 рр. Учасниками заходу були представники наступник команд:

ФК «Украгроком» (Кіровоградська область)

ФК «Славутич» (Черкаси)

ФК «Кристал» (Херсон)

ФК «Олімпік» (Кіровоград)

ФК «Макіївуголь» (Макіївка)

ФК «Аванград» (Краматорськ)

ФК «Локомотив» (Київ)

ФК «Реал Фарм» (Південний Одеської області)

ФК «СКАД-Ялпуг» (Болград)

ФК «Фенікс-Іллічовець» (Калініно)

Серед присутніх був також і Юрій Панасюк, заступник начальника управління у справах сім`ї, молоді та спорту Житомирської держадміністрації.

Серед запрошених був і Анатолій Біденко, віце-президент ФФУ, голова Комітету професіонального футболу. Семінар проходив спільно з Комітетом з атестування футбольних клубів, який був представлений Сергієм Задіраном. Окрім цього учасником заходу став Юрій Іванченко, менеджер Комітету ФФУ з питань стадіонів та безпеки проведення змагань.

Розпочалося засідання з вступного слова президента ПФЛ. Мілетій Бальчос зазначив, що метою семінару є можливість ближче познайомитися, обмінятися досвідом, а також обговорити основні вимоги проходження процедури атестування футбольних клубів і таким чином з’ясувати, які є проблеми, щоб визначити шляхи їх вирішення.

У ході засідання Сергій Задіран розповів про проміжні підсумки атестації та розповів про ті помилки, які найчастіше допускають клуби під час процедури атестування. Також учасники наради отримали юридичну консультацію та інформацію щодо аналізу стану виконання інфраструктурних критеріїв атестації. Наприкінці засідання відбулася дискусія за участю представників ФФУ, ПФЛ та аматорських команд під час якої останні отримали відповіді на найбільш актуальні для них питання.

Після семінару представники клубів зазначили важливість заходу та наголосили, що такі зустрічі треба проводити регулярно. Зокрема такої думки був представник «Украгрокому» Юрій Гура:

- Семінар був для нас дуже важливим, такі заходи треба проводити частіше. Таким чином кожен клуб може отримати необхідну інформацію щодо проходження атестування та поділитися з колегами досвідом. Що стосується «Украгрокому», то нам наразі необхідно тільки трішки збільшити розмір поля. В іншому наша інфраструктура відповідає всім вимогам.