Аметист


2
м.Олександрія
Дата: 30.10.2010
Відео матчу
УкрАгроКом


5
с.Головківка
Стадіон: "Головківський"
 
Футболісти команди «УкрАгроКом» розпочали підготовку до сезону 2011

Діяльність групи компаній «УкрАгроКом» завжди націлена на високі досягнення у всіх сферах. Не виключення і спорт, якому керівництво компанії приділяє належну увагу і матеріальну підтримку.

У свою чергу, спортсмени постійно поповнюють свою колекцію нагород новими кубками. У 2010 році футболісти «УкрАгроКому» достроково стали абсолютними переможцями чемпіонату Кіровоградської області серед аматорських команд у першій групі.

Маючи амбітні плани на професійний футбол, команда «УкрАгроКом» з новими силами вже в середині лютого розпочала підготовку до сезону 2011.

Дню Захисника Вітчизни вони присвятили дві товариські зустрічі. Гра з олександрійським «Аметистом» завершилася з рахунком 4:0 на користь команди «УкрАгроКом» (2 голи забив А. Вдовиченков і по одному – С. Троян і К. Решетняк).

А з серйозним суперником, представником ІІ ліги, командою «Горняк» (м. Комсомольськ) на штучному полі у Кременчуці зіграли в нічию – 2:2, цього разу м’ячі забили А. Вдовиченков та В. Горобець.

Як повідомив головний тренер футбольної команди «УкрАгроКом» Юрій Гура, спортсмени активно включилися у підготовку до першості серед аматорських команд.

На початку березня розпочнеться вже традиційний турнір, присвячений річниці компанії «УкрАгроКом». Планується, що учасниками його будуть команди «Олімпік» (м. Кіровоград), «Зоря» (с. Білозір’я, Черкаська обл.), «Горняк» (м. Кривий Ріг).